Hoe werkt het?

MATCHDAY verzorgt wedstrijdflyers voor spelers, teams en clubs om hun wedstrijden te promoten. Je krijgt een complete fotoshoot met een professionele fotograaf. Deze foto’s worden vervolgens vormgegeven in te gekke wedstrijdflyers!

Voor spelers:
Als speler kan je nu jouw vrienden en familie (en zelfs scouts) laten zien tegen wie jij het aankomend weekend opneemt. Je kan het delen via whatsapp en op jouw eigen social media kanalen!

Informeer net als de profvoetballers jouw fans waar ze jou kunnen zien spelen. Tag clubs, (sport)merken, MATCHDAY en iedereen die mag weten tegen wie- en waar jij de aankomende wedstrijd jouw kunsten op het veld gaat vertonen!

Voor teams:
Als team kunnen jullie nu samen als groep elke wedstrijd promoten. Elke week komt er een wedstrijdflyer met elke keer een andere speler uit het team. Ideaal voor de volgers van de spelers uit het team en het team biedt sponsoren een extra mogelijkheid om te sponsoren (met toestemming van de club).

Voor clubs:
Elke club kan bij MATCHDAY terecht. Aan het begin van het seizoen worden er dan actie-, profielfotos genomen en een complete elftal foto van het 1e elftal van de club.

De profielfotos en elftal foto wordt compleet afgeleverd zodat de club deze in bezit heeft voor eigen gebruik (website, social media, externe media).

Naast dat er voor elke wedstrijd van het hele 1e elftal een wedstrijdflyer gemaakt wordt, profiteert elk lid van de club mee! Want als de club is aangesloten bij MATCHDAY dan krijgt elk lid en/of team van de club korting op de diensten van MATCHDAY!